superior

AllotjamentEmpreses

S’associen el 85% dels llits d’hotel de la província de Tarragona

L’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda amplia el seu radi d’acció i es constitueix com a associació que aplegarà establiments del conjunt de la província de Tarragona. L’ampliació de l’àmbit territorial també ha suposat un canvi de nom, ara es dirà Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

Els hotelers de Salou-Cambrils-La Pineda afirmen que la situació complicada que viu el sector els ha forçat a “fer un pas endavant i ampliar el seu àmbit d’actuació territorial per donar servei a la resta d’hotels de la demarcació”. Asseguren que han tingut peticions d’establiments d’altres poblacions per adherir-se.  L’associació hotelera tindrà delegats a la junta en representació de diferents zones: la Costa Daurada Nord, la Costa Daurada Centre, les Terres de l’Ebre i les comarques d’interior.

Actualment, l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre ja compta amb 98 establiments associats amb una mitjana de 230 habitacions/hotel i 55.000 places, és a dir, el 85% de tots els llits dels hotels que hi ha a la província, segons informen.

Jaume Orteu, el president de l’associació ha explicat com són els seus membres: “Som heterogenis com el nostre sector, hi ha associats de totes les categories (de 5 estrelles, fins a hostals), de totes les mides (des d’hotels de 700 habitacions, fins a hotels amb menys de 100) i de les grans cadenes que operen al territori com Best Hotels, Oh!tels, H10 Hotels, 4R Hotels, Meliá, Golden Hotels, PortAventura Hotels…, fins a hotels independents i de propietat familiar. El nostre principal objectiu és servir-los i representar-los a tots”.

Articles relacionats

Back to top button