EmpresesTransport

Setmanes de caos a Vueling

L’operativa de Vueling ha entrat en un caos absolut amb un 60% dels vols amb retard a l’aeroport del Prat. Però els problemes s’estenen a d’altres aeroports on opera l’aerolínia. Els usuaris exploten als mostradors de la companyia i a les xarxes.

Les incidències estan afectant des de fa dies bona part de les operacions de la principal aerolínia de l’aeroport de Barcelona. Les alarmes s’han encès just a l’inici d’un estiu de rècord i on s’espera una activitat màxima per part de la companyia. Els problemes de programació donen una imatge pèssima de Vueling que està perdent amb passes de gegant el crèdit corporatiu.

El sindicat de pilots i tripulants de cabina critiquen la gestió que fa l’empresa en temporada alta. Els treballadors de Vueling afirmen que no donen a l’abast perquè el pla dissenyat per aquest estiu no és assumible.

Mentre, Vueling assegura que es tracta de problemes puntuals. El cert és que l’any passat, durant els mesos de juliol i agost entre un 30% i un 40% dels vols van patir retard i uns 200 es van cancel·lar. En aquell moment també s’atribuïa la situació a problemes en l’operatiu de l’aerolínia. Aquest mes de maig, el portal Flight Stats, situa Vueling com la pitjor aerolínia de baix cost europea en puntualitat.

Els empleats consideren que la plantilla i les aeronaus es queden curtes per a uns plans tan ambiciosos de vols. No hi ha efectius suficients. I és que durant l’estiu Vueling ha tret a la venda 14 milions de places a l’aeroport del Prat.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button