superior

Empreses

Segway innova i s’adapta per introduir-se a diferents segments turístics

El turisme s’ha convertit en el motor de l’economia espanyola i resulta clau invertir esforços en el sector per seguir incentivant aquest creixement, desenvolupament i dinamisme. I una nova forma de conèixer la ciutat, caminar per senders o camins rurals o donar un tranquil i relaxant passeig per la platja és amb un Segway.

Segway és un sistema de transport personal amb auto-balanç pensat per desplaçar-se d’una forma ràpida, silenciosa, ecològica i s’aprèn a utilitzar en pocs minuts. A Espanya, actualment, hi ha més de 70 tours operatius que utilitzen aquest sistema de transport personal encara que es van incrementant dia a dia amb l’obertura de nous negocis turístics. Per exemple, l’ús del Segway a les rutes enològiques permet recórrer les vinyes de forma silenciosa i respectuosa amb el medi ambient, així com gaudir de les vistes que ofereix la posició elevada en anar a sobre del Segway.

Per a persones amb problemes de mobilitat Genny Mobility Espanya ha presentat recentment la nova generació de vehicles, la Genny™ 2.0, una cadira de rodes innovadora que supera els grans inconvenients de les cadires de rodes manuals i elèctriques. Són menys dependents, poden desplaçar-se amb gran agilitat i milloren la seva forma física i mental, gràcies principalment al seu sistema d’autoestabilització desenvolupat a partir de la tecnologia del Segway PT. Genny permet als usuaris tenir una estabilitat i una llibertat de moviments màxima perquè es poden desplaçar en qualsevol tipus de terreny, mitjançant un lleuger balanceig del cos.

Els diferents models de la gamma Segway Patroller han estat dissenyats per optimitzar els desplaçaments en el patrullatge dels agents de seguretat i de la policia adaptant-se als requeriments específics dels diferents tipus de servei. A Espanya, els cossos de policia local de diversos municipis —entre els quals la Policia Turística de Madrid o la Policia Local de Torremolinos—, així com diverses empreses de seguretat privada ja han inclòs els Segway en la seva flota, tant per les seves prestacions com per les seves garanties de seguretat en el maneig.

Articles relacionats

Back to top button