Destinacions

Renovació de la marca “Barcelona és molt més”

Amb la nova marca turística ‘Barcelona és molt més’, la Diputació de Barcelona pretén augmentar un 30% el nombre de turistes i un 21% el d’excursionistes, i generar activat econòmica a la província.

L’estrena oficial de la nova campanya ‘Barcelona és molt més’ s’ha fet en el marc de FITUR, i es basa en aquesta marca paraigua, i tres submarques, ‘Costa Barcelona’, ‘Paisatges Barcelona’ i ‘Pirineus Barcelona’. Els productes principals són sol i platja, cultural, rural, familiar, esportiu, gastronòmic, enoturisme, natura-ecoturisme i reunions.

L’objectiu del nou Pla de Màrqueting i de la nova imatge de les comarques barcelonines és personalitzar la marca per a cada territori però sense perdre la identitat de la marca mare. Segons les responsables turístics de la marca, “la província de Barcelona és la gran desconeguda pels barcelonins i els habitants de l’àrea metropolitana. Per això, han de saber tot el que els poden oferir les comarques barcelonines”. Altres mercats prioritaris són Madrid, el sud de França i el País Basc.

Dels 8.000 productes inventariats al territori, 18 protagonitzen la promoció: Castellers de Vilafranca; Caves Codorníu, Caves Freixenet, Caves Torres; Circuit de Catalunya; Cardona, Sitges, Terrassa i Vic; Cripta Güell i Colònia Güell; Festa Major de Vilafranca; Festival de Cinema Fantàstic de Sitges; La Patum de Berga; Massís del Pedraforca; Monestir de Montserrat; Parc Natural Cadí-Moixeró; Parc Natural de Montserrat; Parc Natural del Montseny; platges del Garraf; platges del Maresme; restaurant Sant Pau; i restaurant Racó de Can Fabes.

Back to top button