superior

Marítim

Rècord de creueristes a Barcelona

El port de Barcelona ha batut el mes d’agost el rècord anual de creueristes i de creuers al recinte portuari, tenint en compte que el 20 d’agost van arribar a la capital catalana vuit grans vaixells amb més de 31.000 passatgers i el 26 d’agost nou vaixells més amb 26.000 creueristes.

Així, en menys d’una setmana s’ha batut el rècord de volum de creueristes i de vaixells de creuer de l’any, segons ha informat el port.

El 20 d’agost, set de les vuit grans naus han fet escala a la ciutat: Disney Magic, Ruby Princess, Sovereign, Liberty of the Seas, Seadream I, Silver Wind i Noordam, han finalitzat o iniciat l’itinerari a la ciutat.

La capital catalana va rebre durant el mes de juliol un total de 541 creuers, 21 escales més que l’any passat. A més, els 1,3 milions de creueristes que van passar pel port fins al mes de juliol van pujar un 16% la marca aconseguida durant el mateix període de 2010.

En els últims anys, el Port de Barcelona s’ha convertit en el primer port de creuers d’Europa i del Mediterrani, i ocupa la quarta posició en el rànquing mundial, només superat pels tres grans ports de Florida -Miami, Everglades i Canaveral-.

Back to top button