superior

Empreses

Quina és la Millor experiència enoturística?

La revista britànica Drinks International, dedicada al món del vi i els destil•lats, ha lliurat els seus Wine Tourism Awards, entre els quals destaca el ‘Best Wine Event‘ o premi a la ‘Millor experiència enoturística‘.

En aquesta edició, Bodegues Torres, situada a Pacs del Penedès, ha estat distingida per les seves activitats singulars desenvolupades en època de verema. En un comunicat, el celler familiar ha informat que el jurat ha destacat l’originalitat de les propostes i les ha qualificat de “fantàstiques”, “experiencials” i “educatives”.

La revista d’aquest mes de febrer i a la seva pàgina web la publicació ha detallat les dues experiències que han merescut la distinció. Concretament han estat per: ‘Matí de verema‘ consisteix en un taller per conèixer el procés d’elaboració del vi, des que es cull el raïm fins que arriba a la copa, mentre que la segona activitat premiada, ‘Del cep a la copa‘, és un tast sensorial a peu de vinya que permet aprofundir en el coneixement de les varietats, tastant primer el fruit i després el vi elaborat amb aquesta varietat.

Torres no és nou en això de recollir premis en els Wine Tourism Awards. Fins a tres ocasions ja havia estat distingit en la categoria ‘d’Experiència més innovadora’ i en aquesta edició, rep el seu quart premi, el primer com ‘Millor experiència enoturística‘.

L’equip d’enoturisme de Bodegas Torres està format per unes trenta persones. El seu centre de visites ofereix més de vint activitats al voltant del món del vi per a tot tipus de visitant en 8 idiomes. En 2016, va rebre prop de 100.000 visitants de més de 80 nacionalitats diferents.

Articles relacionats

Back to top button