superior

DestinacionsFires i CongressosFormació

La Costa Brava i el Pirineu de Girona, a la fira Reise Camping d’Alemanya

La ciutat alemanya d’Essen acull, entre el 15 i el 19 de febrer, la principal fira del sector del càmping destinat al públic final, Reise Camping.

Es tracta d’un certamen molt popular a Alemanya, que rep cada any als voltants de 90.000 visitants i on exposen 1.000 empreses de 20 països.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona hi participa amb la col•laboració de l’Agència Catalana de Turisme. En el estand es promociona la destinació, la guia Camping Experience i també la cuina, ja que s’ofereixen als visitants degustacions i àpats gironins. No hi falta la promoció de l’Any de la Bicicleta i la Sostenibilitat.

El Patronat ha facilitat a l’Associació de Càmpings de Girona la seva participació i també la presència de onze càmpings de la destinació. L’Associació representa el 80% dels càmpings de la zona, ja que un total de 75 establiments estan associats, el que representa més de 135.000 places d’allotjament.

Durant la fira, Costa Brava i el Pirineu de Girona és protagonista destacat, ja que és la destinació convidada. També és en aquesta fira que es lliuren els prestigiosos premis als millors càmpings d’Europa que atorga el Deutscher Camping Club, el principal club de caravanistes alemanys que compta amb uns 85.000 membres. S’espera que diversos càmpings gironins resultin premiats.

Articles relacionats

Back to top button