EmpresesFormació

Quant falta perquè puguem anar com a turistes en una nau espacial?

Virgin Galactic acaba de completar sense problemes un vol tripulat d’anada i tornada a l’espai. Les proves permeten donar el pas definitiu als viatges comercials amb turistes.

El 2014, la companyia del magnat Richard Branson, va rebre un dur revés quan es va estavellar la nau de proves amb la qual volia iniciar els vols turístics. En aquell accident va morir el pilot i va suposar un fre al desenvolupament dels viatges espacials comercials. Quatre anys després, una nau de Virgin Galactic tripulada per dos pilots, la SpaceShipTwo, ha aconseguit sobrepassar la distància de 80 km de la Terra, a partir de la qual la NASA considera espai.

Preparats per als vols turístics a l’espai
Després d’aquest èxit, Branson torna a acariciar la possibilitat d’enviar turistes a l’espai. “Han passat 14 anys per arribar fins aquí”, ha declarat l’empresari, que el 2004 va crear Virgin Galactic per realitzar viatges espacials. Però Virgin no és l’única que vol oferir aquests viatges orbitals. Altres projectes com SpaceX iniciat el 2002 o Blue Origin en el 2000, competeixen en la cursa per ser pioners en aquest nou negoci.

La companyia de Branson és la més atrevida i optimista. Ja ha començat a vendre bitllets per als seus futurs viatges. La llista de clients que s’han apuntat supera les 600 persones.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button