superior

Destinacions

Primers “nominats” a ser pobles amb encant

Prullans, Arsèguel, Vallbona de les Monges, Taüll, Organyà, Les, Espot, Gósol, Tírvia, Salàs de Pallars, Gerri de la Sal, Arfa, Llavorsí, Durro, Guimerà, la Guingueta d’Àneu, Boí, Montfalcó Murallat, Peramola i Canejan. Aquests són els primers candidats que opten a formar part de la Xarxa de Pobles amb Encant, impulsada per la Diputació de Lleida.

Aquests 20 municipis han estat subvencionats per dur a terme accions encaminades a convertir-los en “pobles amb encant”, com ara la señalització d’itineraris turístics, la reducció de l’impacte visual dels contenidors d’escombreries, l’enjardinament dels pobles i el soterrament de línies aèries, entre d’altres.

“Ara -asseguren des del Patronat de Turisme lleidatà- es convocarà a aquests municipis per explicar-los la finalitat de la xarxa i les seves potencialitats promocionals perquè cada població decideixi si en vol formar part o no”. 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aplegar al voltant de la nova marca tots aquells municipis que compleixin una sèrie de requisits de qualitat i d’excel•lència turística i que no tinguin més de 1.000 habitants. Està previst que entri en funcionament a principis del mes de març.

Back to top button