superior

EstudisMercats

Els millennials canvien l’alcohol per Instagram en les seves vacances

Publicar la foto perfecta d’Instagram durant les vacances és més important per als joves britànics que tenir una estada vinculada a l’alcohol. La beguda, les borratxeres, la festa alcohòlica sempre ha estat un atractiu per a la joventut britànica quan marxa de viatge però una última enquesta ha detectat nous interessos.

Els resultats d’un estudi publicat per WTM London realitzat a 2.000 turistes britànics van detectar que només el 9% dels millennials volen emborratxar-se en vacances. Generar l’enveja a les xarxes socials en publicar i compartir fotos és més important que la festa desenfrenada per al 63% dels joves d’entre 18 i 24 anys. També Instagram és més important per a un 78% dels que tenen entre 25 i 34 anys.

El canvi d’interessos dels joves britànics ha motivat el tancament de la marca Club18-30 de Thomas Cook, que mobilitzava a més de 100 mil joves anualment oferint estades a l’estranger centrades en les festes amb alcohol.

Segons l’Enquesta de salut d’Anglaterra, un terç dels joves que tenen entre 16 i 24 anys ja no beu, mentre que el 2015 era una cinquena part els que afirmaven que no prenien alcohol. Les taxes de consum excessiu d’alcohol també s’han reduït del 27% al 18% en l’última dècada.

La xarxa social triomfa en els viatges
Més de dos terços (38%) de les persones de 25 a 34 anys diuen que publiquen en línia més d’una vegada al dia mentre estan de vacances, amb una proporció similar (37%) es troben els de 18 a 24 anys que publiquen una vegada al dia.

A més, una investigació recent de Club Med descobria que dos terços dels millennials seleccionen les seves destinacions de vacances segons el que veuen a Instagram i altres canals de mitjans socials.

Articles relacionats

Back to top button