superior

DestinacionsEmpreses

PortAventura celebra el seu 20è aniversari estrenant hotel de 5 estrelles

El parc temàtic de Vila-seca i Salou obre una nova temporada el 21 de març. Serà una temporada especial, la del 20è aniversari de la seva creació.

PortAventura Resort prepara un any ple de sorpreses per commemorar aquesta efemèride. Des de 1995, han passat pel complex recreatiu prop de 60 milions de persones i s’ha convertit en el parc més gran d’Espanya i el tercer d’Europa.

Entre les novetats previstes per a aquesta temporada hi ha la renovació de l’oferta d’espectacles i l’ampliació de números per a tota la família. A més, les sis àrees del parc (Mediterrània, Polinèsia, Xina, Mèxic, Far West i Sèsam Aventura) estaran especialment tematitzades amb motiu del 20è aniversari, de manera que gaudir  de les seves atraccions serà enguany una experiència diferent.

Durant els mesos d’estiu, el Cirque du Soleil instal·larà a PortAventura la base del seu últim espectacle, Amaluna, basat en una illa misteriosa governada per deesses i guiada pels cicles de la lluna. Qui vulgui allotjar-se al ressort tindrà a la seva disposició quatre hotels de 4 estrelles tematitzats i, com a novetat de 2015, la Mansió de Lucy, el primer hotel de 5 estrelles del complex, ambientat com una mansió d’estil victorià al Far West./Campireport

Articles relacionats

Back to top button