superior

Empreses

Els inspectors d’Hisenda vigilaran les empreses del sector turístic i els pisos turístics

L’Agència Tributària tindrà entre els seus objectius d’inspecció controlar les empreses del sector turístic i els particulars que lloguen habitatges turístics. En la seva campanya d’inspecció se sumen a la moda dels pisos turístics i posaran el focus en investigar el lloguer en negre.

Sembla que l’actualitat mediàtica no passa inadvertida per a la hisenda pública que creu que existeix una economia submergida prou important en aquest segment del lloguer turístic com per determinar un pla especial d’inspecció. Segons han informat posaran la mirada sobre la comercialització online. Vigilaran el frau a Internet i rastrejaran 200.000 dominis, entre ells els de plataformes dedicades al sector turístic. L’Agència Tributària assenyala com a prioritari actuar sobre els prestadors de serveis que comercialitzen a la xarxa.

Hisenda vol detectar les empreses que porten una doble comptabilitat per falsejar la declaració d’impostos i fer aflorar economia submergida que evita pagar impostos i suposa una competència deslleial per aquells que actuen de forma correcta.

Articles relacionats

Back to top button