superior

Destinacions

Lloret vol captar turisme de negocis

Lloret de Mar ha creat el seu Convention Bureau per impulsar el turisme d’esdeveniments, congressos i convencions a la localitat. Les 80 sales de reunions, els 2 palaus de congressos i les 30 mil places hoteleres són els punts forts d’aquest nova iniciativa que vol ser el referent d’aquest segment a la Costa Brava.

La diversificació de l’oferta de Lloret sempre ha estat en el punt de mira dels responsables polítics i del sector turístic del municipi. A més del turisme vacacional, Lloret ha apostat pel turisme que permet desestacionalitzar la temporada i generar activitat econòmica durant els mesos de temporada baixa com per exemple, les estades esportives, la celebració d’esdeveniments o les concentracions populars d’interès.

Lloret Convention Bureau ha estat una iniciativa de l’Ajuntament de Lloret, representat per Lloret Turisme, i el sector privat, a través de l’Associació Lloret Congressos i Esdeveniments. Hi participen unes 40 empreses relacionades directament amb el segment de turisme de negocis. L’objectiu és sumar esforços empresarials i aprofitar totes les oportunitats del mercat. Sota el lema “Lloret de Mar, meeting point a la Costa Brava” volen treure rendibilitat a la seva oferta congressual i atreure el segment del turisme de negocis.

L’any passat la ciutat va acollir 226 esdeveniments en els quals van participar-hi un total de 22.365 delegats. Des de Lloret destaquen que a més, com a millora dels equipaments dirigits al turisme de negocis, s’estan portant a terme dos grans projectes: el Gran Casino de Lloret i el teatre municipal, les inauguracions dels quals es preveuen el 2010.

Back to top button