superior

Destinacions

Lleida es vol convertir en la capital del turisme ferroviari

El saló Lleidatren, el Tren dels Llacs, els tallers ferroviaris del Pla de Vilanoveta i el futur Museu del Ferrocarril són diverses iniciatives amb què Lleida es vol posicionar com a destinació per als amants dels trens.

Segons els responsables turístics de Lleida, “al voltant de mig milió d’alemanys són aficionats als trens històrics”. Tenint en compte xifres com aquestes i aprofitant tots aquests recursos, s’han posat en marxa propostes com ara la venda de paquets turístics a Alemanya i Anglaterra que inclouran vols des dels aeroports d’origen fins a Alguaire, viatges amb el Tren dels Llacs i visites a la ciutat de Lleida.

D’altra banda, i tenint en compte l’èxit de la primera temporada del Tren dels Llacs, recorregut turístic entre Lleida i la Pobla de Segur amb la històrica locomotora de vapor la Garrafeta, a partir de Setmana Santa començarà la segona temporada. La primera es va tancar amb 3.529 viatgers i una ocupació mitjana del 93,7%.

I un últim apunt ferroviari, Fira de Lleida acollirà, els dies 12 i 13 de juny, el saló Lleidatren, dedicat al modelisme ferroviari i als viatges amb trens històrics, que neix amb la vocació d’esdevenir una fira internacional.

Back to top button