superior

Empreses

L’hotel Dolce Sitges supera les 1.800 reunions

L’hotel ‘Dolce Sitges’ s’ha consolidat com un equipament especialitzat en el turisme de reunions. Des de la seva inauguració en 2004 ha acollit més de 1.800 reunions i conferències, el que li ha suposat la contractació de més de 128.000 paquets individuals.

Sitges és una de les destinacions capdavanteres en el turisme de negocis. Actualment és la primera ciutat en turisme de negocis, congressos i conferències de Catalunya, després de Barcelona. El Sitges Convention Bureau és un dels més actius a Catalunya, està participat per 73 empreses entre hotels, instal•lacions per a congressos i reunions, serveis externs i d’oferta complementària. El municipi s’ha posicionat com una destinació de referència per organitzar esdeveniments d’empresarials. L’oferta hotelera s’ha adaptat i especialitzat per a la celebració de congressos, convencions i viatges d’incentiu.

Segons informa el grup Dolce Hotels en un comunicat aquest allotjament va ser el primer resort d’Espanya dissenyat per acollir conferències, congressos, presentacions de cotxes, cursos de formació, incentius i esdeveniments especials. L’hotel s’ha posicionat al capdavant del turisme MICE.

Sitges, destinació de vacances destacada per TripAdvisor

El web TripAdvisor situa Sitges en la setena posició de les destinacions europees de vacances i sol i platja. Aquesta classificació denominada Travellers Choice es publica cada 2 anys i s’atorguen segons una fórmula que realitza el sistema a partir dels comentaris i opinions dels usuaris. El portal considera que Sitges “no és la típica destinació turística: és coneguda com la ciutat de la cultura i lloc de trobada d’artistes”. També ressalta que “és una de les localitats més gay friendly de la costa catalana.” TripAdvisor, una de les principals comunitats mundials de viatgers a internet, compta amb 35 milions de visites mensuals. 

Turisme de Sitges publica la 4ª edició de la guia Best Sitges

El club de comerç i gastronomia de l’Agència de Promoció Turisme de Sitges Best Sitges ha publicat la 4ª edició de la guia de comerços i restaurants de la vila amb un total de 100 establiments, 55 dels quals són botigues i els 45 restants restaurants. A la guia, que promou “els establiments de la vila que treballen per a millorar la qualitat dels seus negocis”, se li adjunta la Best Sitges Card, que es facilitarà a tots els clients que l’adquireixin i que suposa un 5% de descompte a tots els establiments identificats amb la insígnia Best.

Back to top button