superior

AllotjamentEmpreses

L’expansió d’Only Apartments li proporciona 130 mil habitatges turístics

Only Apartments ha quadruplicat la seva cartera d’habitatges vacacionals després de comprar Holiday Rentals. Amb l’operació suma gairebé 100 mil habitatges més a les 30 mil que ja tenia adherides.

Amb aquesta ampliació la plataforma, que estava centrada en oferta urbana de capitals europees, s’obre a destinacions vacacionals ja que Holiday Rentals compta amb el portal Migoa, especialitzat en lloguer vacacional. L’operació també li permet assumir el seu software.

Only Apartments es va crear el 2006 i cotitza des de fa un any al Mercat Alternatiu Borsari (MAB). La seva valoració es va situar fa un any en uns 10 milions d’euros. El seu objectiu és arribar a les 300.000 habitatges turístics en un termini no superior a dos anys. L’operació d’adquisició va en sintonia amb aquest objectiu d’aconseguir un creixement ràpid.

Only Apartments treballa en 10 idiomes i només un 10% de la facturació procedeix del mercat espanyol. Per la seva banda, Holiday Rentals, també una empresa barcelonina fundada en 2014, concentra la major part del negoci a Espanya.

Articles relacionats

Back to top button