superior

DestinacionsEmpreses

En breu Catalunya podria comptar amb dos parcs temàtics més

Dues empreses d’entreteniment vinculades a la realitat virtual i al món dels videojocs pretenen invertir a Barcelona i al costat de PortAventura per construir sengles parcs temàtics en 2016 i 2017.

ZeptoLab, una companyia de jocs d’entreteniment familiar a nivell mundial ha anunciat que obrirà en 2016 el seu parc dedicat al seu joc ‘King of Thieves’, Rei dels Lladres.

ZeptoLab afirma que està tot a punt per iniciar les obres a Vila-seca i més concretament en l’Avinguda de l’Alcalde Pere Molas que és l’artèria que connecta amb PortAventura. Es tracta d’un complex que proporcionarà un nou tipus d’entreteniment a l’aire lliure per a nens i adults i podria estar en marxa el proper estiu.

“Anem a recrear una atmosfera perillosa, pròpia de King of Thieves” diu el fundador de Zeptolab, Semyon Voinov. Aconsella visitar el parc a la nit i després de l’experiència, Voinov recomana als visitants relaxar-se en els nombrosos bars i restaurants que envolten les atraccions. “Per descomptat, només per a aquelles persones que siguin capaces de sortir de la tracció”, ironitza.

I un parc de Realitat virtual

Una empresa d’Estats Units seria l’encarregada de construir The Void a Barcelona en 2017, el primer centre de realitat virtual a manera de parc temàtic d’Europa. The Void consisteix a crear una desena de sales físiques en les quals els visitants proveïts de cascos, armilles, ulleres i guants de realitat virtual tindran la sensació de viure aventures interactives. Els participants podran sentir efectes reals de pluja, vent, electricitat estàtica, vibracions i sons, entre altres. La durada de l’experiència seria d’entre 20 i 30 minuts.

El primer lloc en el qual implantaran el projecte de realitat virtual serà Evermore Adventure Park, un parc d’atraccions situat a Salt Lake City. Esperen obrir uns 300 centres de realitat virtual en els propers cinc anys, un d’ells podria ser a Barcelona segons van anunciar en l’última edició de la fira del videojoc Gamelab. Cada parc d’oci requereix una inversió d’uns 20 milions d’euros, el mateix cost que un cinema Imax, calculen els seus impulsors.

Sales amb sensors de moviment, escenaris virtuals, casc de realitat virtual amb pantalles corbades d’alta resolució, micròfon per poder-se comunicar amb altres usuaris o avatars, polseres en els turmells i auriculars amb alta qualitat de so, són alguns dels elements dissenyats per percebre les sensacions que conformen aquest parc d’atraccions d’un món irreal.

Articles relacionats

Back to top button