superior

abajo

Destinacions

La XX edició de Tarraco Viva ja és aquí

La ciutat de Tarragona es preparada pel que serà l’acte internacional més important del present segle.  I és que els Jocs del Mediterrani tindran lloc del 22 de juny a l’1 de juliol. Aquesta efemèride, amb 33 disciplines esportives, posarà Tarragona al primer pla de l’actualitat.

I com un preludi dels jocs, el festival Tarraco Viva, que enguany arriba a la 20ª edició, vol ser una de les edicions més espectaculars. Així tractarà en profunditat com era l’esport i què representava en el Mediterrani durant l’Antiguitat. També s’endinsarà en el paper de la dona, es podrà veure la vida quotidiana en un carrer romà o escoltar històries breus en espais petits en un cicle anomenat Racons amb Història, que és una de les novetats d’aquest any.

En total es faran més de 450 actes repartits en 30 espais de la ciutat i en altres municipis que hi col·laboren, com Altafulla, Constantí, Cambrils, Falset i Vila-rodona.

El festival Tarraco Viva és un festival internacional cultural especialitzat en la divulgació històrica d’època romana. Es va començar a celebrar a Tarragona el 1999 per donar suport a la candidatura de Tarraco com a Patrimoni Mundial de la Unesco. Però l’èxit va ser tan gran que des de llavors es celebra cada any, amb un èxit creixent de públic nacional i internacional i una acceptació total par part de la població.

L’edició d’enguany té una durada de dues setmanes, del 13 al 27 de maig i les entrades es posen a la venda a partir del 8 de maig.

Vull veure el web del festival i conèixer la programació sencera

Articles relacionats

Back to top button