superior

abajo

AAVV i TTOO

La majoria de les agències han superat la facturació del 2019

Bons resultats a l'estiu, però alerten d'un alentiment de les reserves

L’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (Acave) ha confirmat que aquest estiu ha estat el de la recuperació efectiva del seu sector.

La meitat de les agències de viatges han remuntat la facturació i igualen o superen les xifres del 2019, que va ser un any rècord. Tot i aquesta bona dada, Acave adverteix que dues terceres parts dels negocis confirmen que el ritme de reserves s’ha alentit per a aquesta tardor. Algunes fins i tot afirmen que estan vivint una aturada absoluta de les reserves.

Les destinacions més venudes pels agents de viatges han estat les destinacions de costa, les Illes Balears i les Canàries a Espanya i les illes i costes mediterrànies. Com a destinació de llarga distància la principal ha estat els Estats Units.

La pujada de preus generalitzada i la inflació està determinant que les agències receptives detectin com el client està esperant per efectuar les reserves. Així, doncs, les agències receptives no es mostren tan optimistes sobre el futur com ho fan les emissores. Tot i així, l’enquesta d’Acave constata que el 70% de les agències estan contractant personal i fins i tot s’estan trobant amb problemes per trobar professionals.

Articles relacionats

Back to top button