superior

Empreses

La Generalitat posa en marxa 19 milions d’euros extres per a empreses i autònoms del turisme

El sector turístic és una dels més afectats per la Covid-19 i el Govern català ha activat per tercera vegada una dotació econòmica per aportar ajudes directes a les empreses i professionals autònoms del turisme. Les quantitats van dels 2.000 als 10.000 euros per sol·licitud.

Segons consta en les bases reguladores de la nova línia publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) l’ajut és d’un únic pagament destinat a guies habilitats; titulars d’establiments hotelers, apartaments turístics, càmpings i turisme rural, agències de viatge, explotadors d’habitatges d’ús turístic, i establiments i activitats d’interès turístic.

Les activitats d’interès turístic que la Generalitat vol subvencionar són: congressos i turisme de reunions; rutes guiades, culturals, sortides de coneixement del patrimoni i el medi natural i excursions; senderisme; cicloturisme; enoturisme; ecoturisme; activitats aquàtiques i nàutiques; i activitats desenvolupades en parcs de natura, aquàtics i temàtics.

Amb aquesta nova partida de 19 milions d’euros el departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya haurà destinat 32,5 milions en tres línies directes de subvenció. Aquesta nova línia es podrà sol·licitar en breu i la poden tornar a demanar empreses que ja hagin rebut alguna ajuda anterior de departament d’Empresa.

Imports
-Guies de turisme de Catalunya habilitats: 2.000 euros
-Autònoms i empreses: fins a 5 treballadors 5.000 euros; entre 6 i 49 treballadors 10.000 euros; i de més de 50 treballadors 20.000 euros

Articles relacionats

Back to top button