superior

abajo

Destinacions

Visitsantcugat.cat, el nou web de turisme de Sant Cugat del Vallès

Vols conèixer una ciutat sorprenent? Amb aquesta frase comença la campanya de promoció a les xarxes socials de Visitsantcugat.cat, el nou web de turisme que ha posat en marxa l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

L’objectiu és dinamitzar el web i animar a visitar i conèixer la ciutat. Participar-hi és molt senzill, simplement s’ha d’encertar una pregunta que té la solució al mateix web; si es fa correctament, es guanya una visita gratuïta amb audioguia al Monestir de Sant Cugat. Això permet conèixer la història i les llegendes del monestir més poderós del Comtat de Barcelona, que amaga una autèntica joia del romànic, el claustre, un dels millors d’Europa. Per prendre-hi part, només cal entrar a l’enllaç Sant Cugat, molt per viure!

El web Visitsantcugat.cat ha volgut posar en valor tot allò de què ja gaudeixen els ciutadans de Sant Cugat i que comparteixen amb totes les persones que ja visiten la ciutat. Molts hi venen per estudiar des de diferents indrets del món; d’altres, per treballar en el ric teixit empresarial; alguns s’animen a viure-hi i, cada vegada més, n’hi ha que simplement la vistent per a conèixer-la.

El portal ofereix diferents apartats per descobrir la ciutat i la informació necessària per planificar el viatge. Destaquen aspectes pràctics, com ara els 10 imprescindibles, suggeriments per gaudir de Sant Cugat segons el temps disponible, propostes de rutes, visites, experiències i promocions, i publicacions per descarregar. L’apartat «Novetats» manté informat amb diferents articles d’interès i altres visions del que passa a la ciutat.

La imatge té un paper important al nou web, ja que vol inspirar i seduir l’usuari per apropar-lo a tot el que es pot viure a la destinació: des de passejar, muntar a cavall o anar amb bicicleta pel Parc Natural de Collserola, jugar a golf, gaudir d’esdeveniments culturals, de la història o d’un espectacle al Teatre-Auditori, fins a descobrir Mercantic, el mercat permanent de brocanters i objectes vintage. També s’hi pot trobar una aposta pel turisme de reunions i el turisme esportiu, als quals es dedica una secció que aviat es desenvoluparà amb més profunditat. El web està disponible en català, castellà, anglès i francès.

Visitsantcugat.cat és el reflex de l’aposta turística de la ciutat, un projecte escalable que es va completant pas a pas. Segons l’Ajuntament, el seu desenvolupament es basa sempre en la realitat ja existent a la ciutat, tot potenciant l’harmonia de la convivència entre el ciutadà i el visitant./ Notícia emesa per Sant Cugat

Articles relacionats

Back to top button