Empreses

La Generalitat es queda amb Vallter 2.000 per evitar el tancament

Els propietaris de l’estació d’esquí Vallter 2.000 han arribat a un preacord amb la Generalitat de Catalunya perquè es converteixi en l’accionista majoritària de l’estació. Després de diverses temporades de pèrdues el deute de la instal•lació era molt important i la decisió evita el tancament.

Amb l’acord es tanquen mesos de negociacions, tal i com va avançar Comunicatur el passat mes de desembre (La Generalitat està "a punt" per intervenir Vallter 2.000). La Generalitat i l’actual soci majoritari han capitalitzat el deute i permeten donar viabilitat futura a l’estació.

Ferrocarrils de la Generalitat controlarà el 60% de les accions, i la resta les mantindran els actuals propietaris. Amb aquesta Ferrocarrils de la Generalitat gestiona 5 estacions d’esquí del Pirineu català -Vall de Núria, la Molina, Espot, Portainé i Vallter-.

Vallter 2.000 es va inaugurar fa gairebé quaranta anys i és un dels motors econòmics de la Vall de Camprodon i la comarca del Ripollès. La restauració, l’hostaleria i el comerç tenen una alta dependència. Anualment passen uns 70 mil esquiadors per les pistes de Vallter.

[HOME]

Back to top button