superior

Hotels

Els Vilars Rurals, destinació de turisme científic

Si fa uns dies, Comunicatur informava sobre el programa formatiu de PortAventura, ara és el grup Serhs qui potenciaa la vessant pedagógica que pot tenir el turisme a través dels seus Vilars Rurals.

Aquest estiu, Serhs ha desenvolupat un programa d’activitats basat en tallers didàctics i lúdics de física low cost i activitats astronòmiques amb un caire més formatiu però a la vegada de lleure. L’objectiu és “divulgar el coneixement científic començant pels més petits i convertir-se en una destinació de turisme científic”.

Sota l’eslògan “Viu la ciència als Vilars Rurals”, els mesos d’estiu s’han organitzat en aquests establiments hotelers situats a Cardona, Sant Hilari Sacalm i Arnes, caps de setmana temàtics amb una sèrie de tallers per tal que els nens coneguessin diferents fenòmens de la ciència i trobessin respostes a preguntes com: on es troba l’estrella polar? per què volen els avions? com es construeix un submarí? com es formen els núvols?…

El contingut educatiu de les activitats ha estat avalat per la UPC i ha comptat amb el suport del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

[HOME]

Back to top button