superior

Estudis-antics

La despesa turística del col•lectiu LGBT s’ha incrementat un 10% en 2012

El col•lectiu de lesbianes, gais, bisexuals i persones transgènere (LGBT) ha augmentat en un 9,7% la despesa turística realitzat en 2012 respecte l’any anterior. Les previsions per al 2013 apunten a una xifra rècord de 223.000 milions d’euros a nivell mundial, segons un informe d’Out Now Global.

El segment LGBT englobaria a més del 10% dels turistes de tot el món i és responsable d’aproximadament el 15% de la despesa total, segons dades de Fitur. Per això, aquest col•lectiu estarà present en la Fira Internacional de Turisme Fitur de finals d’aquest mes (del 30 de gener al 3 de febrer de 2013) amb tota l’oferta turística dedicada a aquest segment.

Els organitzadors han creat l’espai ‘Fitur LGBT’ que donarà cabuda tant a empresaris LGBT, com a qualsevol empresa, professional, organització, administració i destinació que desitgi millorar el seu coneixement i ‘network’ per a dirigir-se a aquest mercat.

Durant el certamen també es presentarà la primera Cambra de comerç LGBT d’Espanya, un projecte avalat per la National Gay and Lesbian Chamber of Commerce d’Estats Units i té entre els seus objectius agilitar la comunicació amb les Cambres de comerç que ja existeixen en altres països. A més es presentarà la programació de la Convenció Mundial de l’IGLTA (International Gay & Lesbian Travel Association) que se celebrarà a Madrid EL 2014.

[HOME]

Articles relacionats

Back to top button