superior

Destinacions

Girona presenta el seu Any de la Bicicleta i la Sostenibilitat

Un any més, l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona ha estat present a la Fira Internacional de Turisme, Fitur, a Madrid. Dins del gran estand de l’Agència Catalana de Turisme s’hi trobaven els municipis de Girona, Lloret de Mar, Blanes i Puigcerdà, junt a l’espai específic del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Entre els diferents productes presentats ha destacat la commemoració i declaració del Patronat de 2017 com l’Any de la Bicicleta i la Sostenibilitat. D’aquesta manera el Club de Natura i Turisme Actiu tindrà un protagonisme especial en el Pla d’Accions del Patronat. La més important de les accions, en aquest sentit, serà el Sea Otter Europe Costa Brava Girona Bike Show, que tindrà lloc del 2 al 4 de juny.

Altres accions presentades a Fitur han estat la segona edició del mes de la Cultura, la tercera edició del Festival Ennatura’t, la quarta edició del Festival del vi, Vívid i els diferents festivals de música que tenen lloc a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Gran presentació als operadors turístics
El Patronat de Turisme va organitzar el primer dia de la fira una presentació exclusiva en el decurs d’un dinar, adreçada a deu directius d’empreses operadores de viatges, allotjaments i esdeveniments espanyoles. Hi estaven representades empreses com Logitravel, Rumbo, Turisferr Viajes, Muchoviaje, Viajes El Corte Inglés, B the Travel Brand, Destinia, Pangea i Nautalia.

Al llarg de la fira, a més, també van tenir reunions amb operadors estrangers, com Thomas Cook, Tez Tour, Sundio Group i portals de viatges com Kamaleon, Locatur o Tripadvisor.

Renovació del conveni de col·laboració amb Renfe
Per altra banda, aprofitant la fira, Renfe i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona han renovat el seu conveni de col·laboració per a la promoció turística de la demarcació. El conveni implica que Renfe aplicarà un 35% de descompte pels assistents als esdeveniments, fires i congressos a través de la tarifa de Fires i Congressos de l’operadora ferroviària.
El Patronat es compromet a promocionar en les seves activitats el tren d’Alta Velocitat per al seu ús com a mitja de transport en el corredor Madrid – Barcelona – Girona – Figueres Vilafant, així com en els serveis de Llarga Distància.

El conveni l’han signat el president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila i el director General de Renfe, Ramon Azuara.

Pla d’Accions Patronat Costa Brava Girona 2017

Articles relacionats

Back to top button