superior

Mercats

“Espanya serà el far de la resurrecció del turisme a tot el món”

El president de Govern, Pedro Sánchez, ha volgut enviar un missatge d’esperança al sector turístic, però ha aconseguit l’efecte contrari. Les principals patronals turístiques han censurat la intervenció del president davant el consell executiu de l’Organització Mundial del Turisme (OMT).

Sánchez s’ha mostrat convençut que la recuperació total del turisme estarà lligada al procés de “vacunació total i massiva” i que Espanya serà “el far de la resurrecció del turisme a tot el món”. Però les seves paraules altisonants han generat polseguera.

Crítiques a Pedro Sanchez
Quan es produirà aquesta vacunació total i massiva? Doncs per a Sánchez serà a finals de l’estiu quan Espanya estarà preparada per rebre turistes internacionals. Serà quan les vacunes contra la Covid-19 hagin arribat al 70% de la població. Les associacions empresarials han criticat el president espanyol per les seves declaracions que donen per perduda la temporada d’estiu. Les troben molt perjudicials per al sector turístic ja que incideixen en la imatge de la destinació i afectaran l’arribada de turistes els mesos de màxima demanda.

Articles relacionats

Back to top button