Ferroviari

Elipsos “millor tren 2010” per a Condé Nast Traveler

Els lectors de la revista de viatges Condé Nast Traveler han triat les propostes i professionals més destacats del sector turístic. En la categoria de Millor “Tren”, Trenhotel Elipsos va superar en la final productes molt reconeguts pel públic, com l’AVE, el Transcantábrico, l’Eurostar o el Transiberiano Golden Eagle .

Per a l’elecció dels guanyadors, s’han validat més 17.000 vots dels lectors de la revista. Altres premiats de la segona edició dels premis Condé Nast Traveler 2010 d’Espanya van ser la ciutat de Nova York (millor ciutat), Mèxic (millor país) l’aerolínia TAP Air Portugal, la naviliera Royal Caribbean o els hotels Santo Mauro de Madrid, Four Season Firenze de Florència, Finca Cortesín de Màlaga i Quinta da Romaneira (Portugal).

Elipsos és una empresa participada al 50% per Renfe i els ferrocarrils francesos (Sncf) i gestiona quatre Trenhotel que enllacen Espanya amb França, Suïssa i Itàlia. Es defineixen com hotels rodants, ja que disposen de cabines amb llits per a una, dues o quatre persones. Amb sortides a última hora de la tarda-nit i arribades a primera hora a destinació. El producte es comercialitza com una oferta de viatge relaxat, on es pot gaudir de la gastronomia del seu restaurant a la carta i del bar.

Back to top button