superior

abajo

DestinacionsMercats

El 10% dels visitants de l’estiu a Barcelona són dels Estats Units

Els turistes dels Estats Units han representat aquest estiu el 10,1% del total dels visitants allotjats als hotels de Barcelona, segons ha informat en un comunicat Turisme de Barcelona.

Els turistes internacionals han suposat el 84% del total de visitants que ha rebut la ciutat durant l’estiu. Han estat 1.346.000 visitants estrangers, un 2,9% més que l’estiu passat.

L’organisme de promoció de la capital catalana ha volgut destacar “l’important pes d’aquesta nacionalitat per a la indústria turística de la ciutat” que ha superat als francesos, segon mercat més nombrós amb un 9,5% del total de visitants. I és que un total de 152.121 turistes francesos van pernoctar a Barcelona els mesos de juliol i agost, amb una reducció del 4,4% respecte als mateixos mesos del 2014.

La tercera posició en el rànquing d’afluència turística durant els mesos d’estiu a Barcelona és per al Regne Unit. En aquest cas, Turisme de Barcelona explica que el turisme emissor britànic s’ha beneficiat de la fortalesa de la lliura davant de l’euro. 142.535 visitants britànics van allotjar-se a Barcelona aquest estiu, el que representa una pujada interanual del 4,1% i un 8,9% del total d’estrangers. Els segueixen els turistes italians, amb un total de 102.053 i una destacada pujada de l’11,1%.

A banda del turisme internacional, els turistes del conjunt d’Espanya que han visitat Barcelona també han crescut, un 1,1%, sumat 259.477, el que ha suposat el 16% dels turistes a la ciutat.

Articles relacionats

Back to top button