superior

Reportatges

Catalunya promociona el turisme familiar al canal infantil SX3

La segona temporada del programa infantil “Lara i Kali” inclou idees per conèixer el territori català

El 43% de turistes catalans que pernocten a Catalunya són famílies i per aquest motiu la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l’Agència Catalana de Turisme han arribat a un acord per promocionar activitats en família mitjançant el programa del canal SX3 “Lara i Kali” que inicia temporada aquest mes d’abril.

Els nous capítols portaran els nens i nenes arreu del territori català però també estendran la promoció turística a altres àmbits més enllà de la televisió. Utilitzaran la web del canal infantil i les plataformes digitals per fer propostes a les famílies.

La Lara és un personatge molt popular del SX3, és una jove amant de la natura i els esports d’aventura que va sempre acompanyada de la seva fidel gossa Kali. Juntes es poden veure escalant, fent ràpel o creuant un riu, alhora que difonen un missatge de sostenibilitat i respecte a l’entorn.

En els episodis de la nova temporada apareixen indrets com les Valls d’Àneu, el riu Noguera Pallaresa, l’art romànic a la Vall de Boí, el parc natural del Montnegre al Maresme, la Vall de Camprodon, la Vall d’en Bas – Les Preses o el delta de l’Ebre.

Les noves aventures de “Lara i Kali” són un primer projecte, després està prevista una altra col·laboració amb el canal que estarà centrada en el mar i el litoral català i orientada als valors de la sostenibilitat.

Articles relacionats

Back to top button