superior

DestinacionsEstudis

Catalunya ocupa la posició 16 de les destinacions mundials a Instagram

La destinació turística Catalunya supera els 114 mil seguidors a Instagram i més de 880.000 fotografies etiquetades amb l’etiqueta #catalunyaexperience.

L’Instagram de Catalunya Experience, nom amb el qual l’Agència Catalana de Turisme (ACT) promociona la destinació en l’entorn 2.0, és la 16ena destinació més seguida en aquesta xarxa social, segons Iconosquare.com especialitzat en aquest tipus d’estadístiques.

L’ACT considera que Instagram és un canal inspiracional per a una gran comunitat de turistes potencials. Catalunya va iniciar la promoció turística a través d’Instagram al 2012 quan “aquesta xarxa social s’endevinava com un canal de comunicació molt potent, amb un llenguatge propi basat en imatges, molt emocional i experiencial, i ideal per promocionar un tipus d’oferta molt visual” com són la gastronomia, el paisatge o el patrimoni, afirmen des de l’ACT.

Un dels seus objectius era en aquells moments “posicionar la marca Catalunya i convertir-la en una marca forta a Instagram”. L’ACT aposta pels continguts generats pels propis usuaris i en aquest sentit el 99% de les fotografies publicades al canal Catalunya Experience són d’instagramers i no fotos oficials.

La presència de Catalunya a Instagram se suma a la de la resta de xarxes socials diuen des de l’ACT. Així, a Facebook compta amb més de 713.000 seguidors, a Twitter en té més de 57.000 i al canal de YouTube té més de 3.800 subscriptors i més de 2,4 milions de visualitzacions.

Articles relacionats

Back to top button