superior

Organismes / Política turística

Catalunya aprofita el “ganxo” del Barça

El Barça i la marca turística “Catalunya” aniran de la mà en la promoció internacional i ’Agència Catalana de Turisme serà col•laborador oficial de la Gira d’Estiu 2013 del club blaugrana.

Fruit d’un acord de col•laboració, fins el mes de juny de 2014, i entre d’altres accions, el FC Barcelona promocionarà la marca turística “Catalunya” a través dels seus canals de comunicació, i cedirà a l’Agència Catalana de Turisme (ACT) espais per accions de promoció, entrades per convidar turoperadors, agències de viatges, premsa i prescriptors turístics internacionals. Tant en el portal web oficial, en el facebook i en el programa “Barça Fans” del club blaugrana, es reforçarà la presència de la marca “Catalunya”.

Per la seva banda, l’ACT cedirà al FC Barcelona una presència destacada en tots els suports i canals de promoció de l’agència amb l’objectiu que pugui posicionar en mercats emissors estratègics els seus productes turístics, com ara el “Camp Nou Experience” i els seus espais i propostes dirigits al turisme de reunions, esdeveniments i d’incentius.

A més, les dues institucions faran presentacions conjuntes de Catalunya davant de turoperadors i mitjans de comunicació locals, en aquelles ciutats on el Barça disputi partits de Champions League i que es consideren punts estratègics d’emissió de turistes. En alguns casos, les presentacions professionals aniran acompanyades d’activitats promocionals al carrer dirigides al públic final.

En els darrers anys el Barça ja ha treballat conjuntament amb Turisme. Amb aquest conven i es reforça aquesta col•laboració amb el Govern de la Generalitat per donar a conéixer Catalunya des del punt de vista turístic.

[HOME]

Back to top button