superior

Destinacions

Calella fomenta el turisme esportiu i posa en marxa 8 rutes cicloturistes

L’ajuntament de Calella ha posat en marxa 8 rutes cicloturistes de diferents distàncies, desnivells i graus de dificultat que van des dels 51 als 151 Km. Totes les propostes tenen la població de l’Alt Maresme com a punt de partida i arribada.

Aquestes rutes cicloturistes s’emmarquen dins la voluntat del consistori de fomentar el turisme de qualitat, familiar i esportiu i són accessibles i classificables per l’usuari, segons el nivell de dificultat i els quilòmetres de recorregut. Les propostes van des d’unir poblacions com ara la ruta de Calella a Canet de Mar i Tordera, la que arriba a Tossa de Mar o a Santa Fe del Montseny, passant per la que va al Santuari del Corredor o pels ports del Maresme fins la ruta Half Challenge Calella 2013 i al Turó de l’Home.

La població de Calella va aconseguir l’any 2009 la certificació de Destinació de Turisme Esportiu, en les modalitats d’atletisme, running i triatló, futbol i natació. Aquest segell de qualitat creat per Turisme de Catalunya —actualment Agència Catalana de Turisme— reconeix el municipi com a destinació especialitzada per acollir esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que volen practicar activitats esportives. El passat 18 de maig Calella va acollir la IV Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme i el proper 5 d’octubre està previst que s’hi faci l’Ironman Barcelona.

Articles relacionats

Back to top button