superior

abajo

AAVV i TTOO

Les agències de viatges esperen vendre bastant més aquest estiu

ACAVE, Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzats, ha anunciat la seva previsió per a aquest estiu. Els clients estan avançant les seves reserves, unes vendes que podrien augmentar fins al 8%.

La temporada d’estiu del 2016 seguirà la senda positiva del l’any passat i conclou així un cicle negatiu. La recuperació dels viatges de llarga distància i la recerca de propostes de qualitat són les característiques d’aquest any, per sobre del factor preu. Les destinacions que acumulen més reserves són les clàssiques però si s’ha notat una consolidació dels creuers com a opció de vacances.

Les costes espanyoles tindran un ple i això pot ajudar també a destinacions d’interior. Fins i tot el Carib pot ser una destinació alternativa davant el ple de les platges del país.

Amb aquestes previsions ACAVE es mostra optimista. A més no detecten que els atemptats hagin frenat la demanda espanyola per visitar ciutats europees. Els responsables de l’associació recorden que París ha estat un de les destinacions més sol·licitades en la passada Setmana Santa.

Articles relacionats

Back to top button