superior

Destinacions

Calella, especialitzar-se o morir

Calella, municipi turístic per excel•lència, busca noves oportunitats de negoci a través de l’especialització. Primer va ser amb el turisme familiar i ara, l’aposta és pel turisme esportiu.

José Antonio Donaire, diputat al Parlament de Catalunya i expert en turisme, l’ex ciclista Melcior Mauri i Roberto Mondéjar, gerent de CMR Evolution van ser alguns dels ponents de la jornada organitzada a Calella sobre les oportunitats de negoci i reposicionament que ofereix el turisme esportiu.

En el marc d’aquesta jornada, Calella va rebre la certificació que atorga Turisme de Catalunya i que l’acredita com a destinació ideal per rebre aquest tipus de turisme. La certificació ha estat lliurada per les modalitats d’atletisme, running i triatló, futbol i natació.

Dins la seva aposta per posar-se al dia, els agents turístics d’aquest municipi de la Costa de Barcelona Maresme treballen des de fa temps per oferir qualitat a visitants i turistes amb noves propostes. A més de la certificació rebuda en turisme esportiu, Calella també posseeix la marca Destinació de Turismo Familiar i diversos distintius de qualitat com ara banderes blaves a les seves platges, la Q de Qualitat a la platja de Garbí, i l’aplicació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED).

Back to top button