superior

Mercats

Barcelona acollirà II Congrés Internacional sobre Turisme Asiàtic

Barcelona acollirà la segona edició del Congrés Internacional sobre Turisme Asiàtic que tindrà lloc durant els dies 7 i 8 de febrer, on experts del sector analitzaran el turisme asiàtic cap a Europa sota segments, com el turisme esportiu, el d’incentius i congressos (MICE), el de luxe o el cultural.

Segons informa Casa Àsia, el congrés està dirigit a empreses del sector hoteler i restauració, docents, turoperadors, línies aèries, responsables de promoció turística i cultural del sector públic i privat i totes aquelles entitats i persones interessades a Àsia com mercat emissor de turistes.

El dia 7, el secretari general de Turisme i Comerç Interior, Joan Mesquida, al costat del director General de Casa Àsia, Jesús Sánz, i l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, seran els encarregats d’inaugurar la trobada.

Alguns dels ponents confirmats per a les diferents temàtiques són: per al segment MICE, Graeme Barnett, director de l’EIBTM de Reed Travel Exhibitions i Ian Livesey, cap d’operacions per a Espanya de TUI Travel; per a tractar experiències en el sector hoteler Geràrd Sintés, Director General de Mandarin Oriental Barcelona, Luis del Olmo, Vicepresident d’Hotels Melià, i Rajiv Gujral, Sènior Vice President, Taj Hotels Resorts and Palace. En l’apartat de turisme esportiu, Pau Serracanta, Managing Director de Dorna Sports ha confirmat la seva ponència.

Més informació: www.casaasia.es

Back to top button