Aeri

Avianca podria situar un Hub per a Europa a l’aeroport del Prat

L’aerolínia colombiana Avianca està interessada en utilitzar l’aeroport de Barcelona com a base dels vols de connexió amb altres destinacions d’Europa. Una de les primeres passes que podria fer la companyia seria operar un vol diari entre El Prat i Bogotà.

Aquestes iniciatives són resultat de la missió institucional que autoritats catalanes i empresaris han dut a terme a Colòmbia. Avianca i la Generalitat haurien establert una “aliança estratègica” per desenvolupar la connectivitat de l’aeroport de Barcelona.

Segons informen, la companyia hauria inclòs l’augment de freqüències en la seva planificació. Però per aconseguir els diferents objectius caldrà comptar amb la posició favorable d’AENA i amb trobar una altra companyia que operi els enllaços amb les rutes europees.

En la missió empresarial també ha participat la màxima autoritat del Port de Barcelona i segons ha transcendit estan estudiant que Avianca pugui oferir paquets combinats que incloguin vol a Barcelona i creuer per la Mediterània. Avianca és l’aerolínia més important a Amèrica del sud, transporta més de 23 milions de passatgers l’any i factura més de 3.000 milions d’euros.

[HOME]

Back to top button