superior

Allotjament

Ara és Sant Adrià qui es beneficia de les restriccions turístiques de Barcelona

El municipi fronterer de Barcelona, ​​Sant Adrià de Besòs, acollirà un macro projecte hoteler pensat per a la capital catalana. Es tracta d’un hotel de luxe al costat del port esportiu del Fòrum. Més de 500 habitacions fruit de l’aliança entre el fons d’inversió ASG i l’empresa Hard Rock International.

Les obres podrien començar a finals d’aquest any perquè l’establiment estigui operatiu el 2022. La inversió serà d’uns 200 milions d’euros, situat a primera línia de mar, comptarà amb una àrea d’oci oberta al públic en general. També combinarà l’oci amb el turisme de reunions, ja que disposarà de més de 2000 m² de sales per a reunions i convencions. L’Ajuntament de Sant Adrià ha arribat a un acord amb els promotors perquè creïn uns 650 llocs de treball -entre directes i subcontractats- entre veïns del municipi.

Sant Adrià segueix l’estela de l’Hospitalet de Llobregat i aprofita les restriccions del Pla especial urbanístic d’allotjament turístic de Barcelona (PEUAT) que suposa una moratòria hotelera que impedeix atreure inversions.

Com ha anat informant Comunicatur, Hard Rock té pendent una altra inversió a Catalunya, el complex turístic i d’oci situat a Vila-seca i Salou a la Costa Daurada. El futur complex no començarà les obres de construcció fins a mitjans del 2020. El calendari d’aquest projecte segueix acumulant retards. La companyia no ha comprat encara els terrenys propietat de La Caixa on s’ha de construir, al costat de PortAventura.

L’explosió hotelera de l’Hospitalet, l’extensió de Barcelona

El macrocomplex Hard Rock va per a llarg

Articles relacionats

Back to top button