TT.OO. AA.VV.

Agències associades a Marsans podrien integrar-se en altres ensenyes

El 90% de les 200 agències de viatges associades a Marsans han sol•licitat la seva sortida del grup i la devolució dels avals que van dipositar en el seu dia a la companyia. Globalia, Orizonia i Carrefour ja han establert contactes perquè s’incorporin a les seves respectives ensenyes. La desconfiança dels consumidors sobre la marca Marsans està duent a la crisi més absoluta a aquestes agències associades que pràcticament s’han quedat sense activitat.

La direcció del grup Marsans ha donat permís a les associades que mantinguin els seus contractes per a modificar els rètols de Marsans de les seves oficines i fins i tot retirar el logotip, mesura que hauria rebut el vistiplau del president i director general de la companyia, Gonzalo Pascual. Un comunicat de la companyia assenyala, així mateix, que per a “contrarestar les ofertes que ha llançat la competència” aquells que decideixin romandre com associats al grup no hauran de facturar els ‘fees’ –comissió sobre venda que es paga a Marsans en concepte de sistema, imatge i publicitat– des d’abril i fins a final d’any.

Representants d’Halcón Viajes del grup Globalia i Viajes Iberia del grup Orizonia han començat a exposar a les associades de Marsans les condicions relatives a la seva possible incorporació a aquests turoperadors. Segons fonts properes a l’operació van assenyalar que les negociacions amb ambdues companyies “estan ja bastant avançades”, encara que encara no s’han arribat a concretar els termes.

A més d’aquests dos grans grups, Carrefour també ha mogut fitxa i ha contactat amb mig centenar d’associades i ja s’ha confirmat que algunes agències optaran per integrar-se en la divisió de Viatges Carrefour./Ag EP

Back to top button