superior

Formació

6 turistes morts en un accident d’autocar a Sant Pol de Mar

ACCIDENT- Sis turistes morts, i 29 ferits ingressats, cinc dels quals en estat greu, és el balanç provisional de l’accident d’autocar produït en Sant Pol de Mar. L’autocar, de dues plantes, traslladava a turistes majoritàriament holandesos. L’autobús havia partit a les 14:30 hores del dijous 30 de juliol des de zones turístiques de la costa per a dirigir-se a una ruta per Barcelona. Després de concloure el dia de visita, el vehicle retornava a diversos hotels de les àrees de l’Alt Maresme i la Costa Brava sud.

La companyia del vehicle, Plenacosta, va assenyalar que viatjaven a bord, un total de 65 turistes. Els Bombers van confirmar la presència d’un nen de dos anys i de dos adolescents de 15 i 16 anys entre el passatge. El xofer va donar negatiu en el control de alcoholèmia i contava amb una experiència de 16 anys, segons va informar el gerent de Plenacosta, Pere Artau. L’empresa propietària va destacar que el vehicle contava amb tot just dos anys d’antiguitat i amb les mesures de seguretat reglamentàries, com cinturons o sostre antibolcada.

Els ferits es van distribuir per diferents hospitals de la zona, els efectius sanitaris van derivar onze a Calella, vuit a Blanes, sis a Mataró, set a Granollers, quatre a l’hospital Can Ruti de Badalona, dos al Clínic de Barcelona i altre més a l’hospital San Pau de la capital catalana. / Ag EP

Articles relacionats

Back to top button