Destinacions

World Travel Award per a la Costa Brava

Els World Travel Awards son els segells més importants i reconeguts arreu del món de l’excel·lència turística. El premi aconseguit per la Costa Brava és el de millor campanya de màrqueting d’Europa 2017 i està compartit amb la regió italiana de l’Emilia Romagna, ja que la campanya premiada va ser una acció conjunta d’ambdues regions.

Acció promocional #EuroFoodTrip
El fet que ha propiciat el guardó és l’acció promocional #EuroFoodTrip, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme de l’Emilia Romagna, en col·laboració amb iAmbassador. (Veure Comunicatur.info).

La campanya va consistir en un doble blogtrip (viatges de familiarització) per a prescriptors digitals i dirigit a un grup d’influenciadors centrats en aspectes enogastronòmics, culturals i tradicionals de cada destinació.

Els creadors de continguts que van participar a la primera experiència d’intercanvi entre destinacions turístiques són de diversos països:

CANADÀ
– Audrey Berguer, de http://thatbackpacker.com
– Samuel Jeffery, de http://nomadicsamuel.com
– Brendan van Son, de https://www.brendansadventures.com/

FRANÇA
– Laurène Philippot de https://www.carnetdescapades.com/

ALEMANYA
– Anja Beckmann, de https://www.travelontoast.de/

ITÀLIA
– Emiliano Bechi Gabrielli, de http://www.emisevenmedia.com/. En aquest cas es tracta d’un videògraf.

Com a resultat es va produir el vídeo oficial de l’acció #EuroFoodTrip, que actualment registra 51.306 visualitzacions a les xarxes socials.
Aquesta iniciativa s’ha presentat com a cas d’èxit en diferents congressos i fòrums turístics internacionals, com ara TTGI Incontri, a Rimini; Brennpunkt eTourism, a Salzburg; World Travel Market, a Londres; The Social Travel Summit, a Kitzbuehel, i Marca Ciutat, a Tarragona, entre d’altres.
La campanya va ser escollida per votació popular entre altres promocions de grans marques, tal i com ja va anunciar Comunicatur.

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila, que va assistir a la gala dels premis europeus, celebrada a Sant Petersburg va remarcar la importància de la promoció on line: “ha estat una satisfacció haver liderat amb èxit una campanya que ha obtingut reconeixement de la indústria turística internacional i, per això, mantenim la motivació per seguir treballant en el camp de la promoció turística online”.

Veure el web de l’organització World Travel Awards

Articles relacionats

Back to top button