superior

abajo

Destinacions

La Costa Brava nominada als World Travel Awards com a una de les millors campanyes de màrqueting

L’acció promocional portada a terme entre la Costa Brava i la italiana Emilia Romagna, ha estat nominada com una de les sis millors campanyes de màrqueting d’Europa 2017.

En concret, és tracta de l’acció #EuroFoodTrip Costa Brava – Emilia Romagna, que van impulsar conjuntament els Patronats de Turisme de Costa Brava Girona i de la regió italiana. Dins d’aquest apartat dels premis, han arribat a la final altres cinc candidatures, totes elles d’empreses de gran renom, el que fa que l’opció catalano-italiana sigui encara més apreciada, al tractar-se d’una promoció d’ens públics. Els altres finalistes són la companyia aèria Easy Jet, la de ferrocarril Eurostar, els hotels InterContinental, la creuerista Royal Caribbean i el resort turc Hillside Beach Club.

La campanya #EuroFoodTrip va consistir en un doble blogtrip (viatge de descoberta i d’experiències per a prescriptors digitals) dirigit a un grup de sis influenciadors internacionals (Veure notícia publicada a Comunicatur.info).

Es va centrar en aspectes enogastronòmics, culturals i tradicionals de cadascuna de les destinacions. La idea era posicionar a les destinacions als canals digitals i captar un públic molt específic , tan europeu com de destinacions llunyanes.

Com a resultat de l’acció promocional es van publicar nombrosos posts, fotografies d’alta resolució i material audiovisual amb l’etiqueta #EuroFoodTrip, que van generar 16.570 mencions a Twitter en tres mesos. El vídeo oficial #EuroFoodTrip, que han vist 103.550 usuaris en els darrers cinc mesos en els canals Facebook, Youtube i Vimeo, ha estat finalista en els premis Tróphees de la Vidéo Touristique et Culturelle de Cannes. Aquesta acció promocional ha estat presentada com a cas d’èxit en conferències i congressos a Àustria, Itàlia, Alemanya, Portugal, Espanya i el Regne Unit, on, al novembre de 2016, va obtenir la segona posició com a iniciativa innovadora en màrqueting turístic en el marc de la fira World Travel Market.

Premis a l’Excelència
Els World Travel Awards es van establir el 1993 per a reconèixer, premiar i celebrar l’excel•lència en tots els sectors clau de la industria turística. Avui dia, la marca World Travel Awards està reconeguda a tot el món com el segell més important de l’excel•lència turística.

Les votacions per elegir la millor campanya són populars, si bé cal registrar-se al seu web i formar part del món turístic. El termini per votar conclou a principis d’agost i els guanyadors es coneixeran el 30 de setembre durant la gala que tindrà lloc a Sant Petersburg.
Vull registrar-me i votar

Articles relacionats

Back to top button