superior

Destinacions

Un munt d’experiències de primavera al portal Visit Vilanova

Vilanova i la Geltrú és una destinació ideal per gaudir del bon temps també abans de l’estiu. Activitats a l’aire lliure per a tots els públics, allotjament i una gastronomia basada en productes de km 0 que es poden reservar de forma ràpida i senzilla en un clic

Gaudir del sol primaveral tot passejant pel centre històric de la capital del Garraf o caminant pel camí de ronda; aproximar-se en família a la nàutica amb un bateig de mar, de submarinisme o iniciant-se en el paddle surf; fer una excursió en caiac o apropar-se als Parcs Naturals del Garraf, Olèrdola o del Foix i naturalment gaudir de la cuina de Vilanova i la Geltrú, una de les més reconegudes de Catalunya.

© VisitVilanova.

Totes aquestes propostes i moltes més són al web Visit Vilanova, que de forma molt clara i senzilla ajuda a agents de viatges i client final a trobar a idees per passar uns bons dies primaverals a aquesta vila marinera de prestigi.

El portal està estructurat en cinc apartats principals, que inclouen diferents propostes per a tots els públics:

 • Organitza’t. Una guia pràctica amb tota la informació útil de Vilanova, com arribar, plànol de la localitat, de compres per Vilanova, punts d’informació turística, etc.
 • Experiències. Aquí trobem les diferents activitats familiars amb la vista posada en el bon temps per gaudir plenament de la primavera. Destaquen diversos packs de dos dies/una nit ideals pels caps de setmana.
  Exemple: Viure a Vela. Inclou:
  – 1 nit a l’allotjament escollit en habitació doble amb esmorzar.
  – Visita a l’Espai Far (Museu de Curiositats Marineres Roig Toqués i el Museu del Mar).
  – Sortida de dues hores en veler.
  – Vermut mariner.
  – El preu varia en funció de l’allotjament.
 • Allotjaments. Busqueu hotels, apartaments, càmpings o habitatges d’ús turístic? Totes les opcions per famílies, parelles, petits grups d’amics o amigues…
 • Gastronomia. A més de l’opció de reservar taula als diferents restaurants, trobareu aquí propostes concretes, com un menú migdia als restaurants “El Dinou” o al “1918 Cuina de Mar”; esmorzars de forquilla a “El Cafè del Mar” o un tast de vins del Penedès, ja que Vilanova i la Geltrú es troba dins la D.O. Penedès.
  Per suposat també s’informa dels plats i productes que han donat fama a la població, com l’inevitable Xató de Vilanova, el peix i marisc o els productes de l’horta.

Blog i actualitat. Tot i que aquí podem trobar les opcions més actuals, el millor és anar a les diferents xarxes socials de Visit Vilanova. En aquest sentit, recomanem especialment l’enllaç  al seu Instagram, ja que s’actualitza contínuament.

Articles relacionats

Back to top button