superior

Destinacions

Turisme de Barcelona i el Gremi d’Hotels també fan campanya nadalenca a la ciutat

Els turistes que s’allotgin als hotels de 4 i 5 estrelles de la ciutat de Barcelona rebran un tracte especial als comerços adscrits al Barcelona Shopping Line (BSL) durant les festes de Nadal.

Turisme de Barcelona i el Gremi d’Hotels de la ciutat han arribat a un acord per oferir als turistes allotjats en establiments de gamma alta (77 hotels) un tracte especial en els comerços adherits a la campanya Shopping in Barcelona. Els turistes rebran una targeta anomenada Christmas Card que els permetrà rebre un tracte preferent i descomptes dels comerços del BSL.

Els turistes puntuen l’oferta comercial de la ciutat amb un 7,99, lleugerament per sobre de la puntuació mitjana que atorguen al conjunt de Barcelona (7,89). Això situa les compres com un atractiu turístic important de la ciutat. El consorci Turisme de Barcelona treballa per consolidar la capital catalana en una ciutat internacional de shopping. Segons el Consorci, l’oferta comercial és un dels principals atributs turístics de Barcelona que compte amb la presència de les grans marques internacionals.

Altres valoracions dels turistes, a més de l’oferta comercial, puntuades per damunt de la mitjana del conjunt de la ciutat són l’arquitectura (8,59), la cultura (8,27) i l’oci i entreteniment (8,04).

Formen part del BSL un total de 164 establiments comercials de la ciutat, als quals en els últims anys s’hi han afegit cinc centres comercials, set shopping centers i 15 dels eixos comercials de Barcelona.

Back to top button