superior

Destinacions

Ningú pot amb Saloufest, hi haurà una nova edició en 2016

Malgrat que l’ajuntament de Salou va assegurar que no hi hauria nova edició del Saloufest, l’operador que ho comercialitza ja ha iniciat les reserves per al proper any. Del 20 de març al 9 d’abril de 2016 tornaran a arribar les onades de joves britànics.

I Love Tour portarà a Salou prop de 10.000 estudiants britànics contra el desig de veïns i part dels hotelers. La imatge de Salou tornarà a ressentir-se en relacionar-se amb una destinació de turisme de borratxera. Fins a 1,5 milions de turistes visiten aquest municipi de la Costa Daurada cada any però aquesta polèmica programació turística malmetrà la seva imatge durant la Setmana Santa. L’ajuntament podria haver negociat amb l’empresa organitzadora per canviar la imatge negativa que s’ha traslladat en els últims anys.

El paquet més car és de 330 euros i inclou viatge i estada de quatre nits. Els joves turistes s’allotjaran en hotels de tres estrelles i també en alguns apartaments. El transport bàsic des del Regne Unit és l’autobús encara que hi ha opció d’avió. Amb l’excusa de realitzar activitats esportives la festa nocturna i el consum d’alcohol provoca imatges de descontrol que poc tenen a veure amb el model de destinació de turisme familiar amb què es vol vincular Salou. En la passada edició una noia va caure des d’una quarta planta de l’hotel quedant tetraplègica.

Hotelers i ajuntament són conscients que l’activitat del turoperador I Love Tour forma part de l’àmbit privat i és difícil perseguir-ho sempre que actuï dins de la normativa. Per això, el consistori apel·la a la reflexió dels hotelers que accepten acollir aquest tipus de programes turístics. El benefici d’uns pocs perjudica el conjunt d’empresaris de l’allotjament.

Segons detalla el Diari de Tarragona, els universitaris britànics tornaran a venir en tres onades. La primera serà del 20 al 24 març; la segona, del 29 de març al 2 d’abril; i la tercera, del 5 al 9 d’abril.

Articles relacionats

Back to top button