superior

Mercats

Natalie Tours augmenta la contractació a Espanya per a 2009

El turoperador rus Natalie Tours ha incrementat el nombre de contractacions de llits a Espanya per a la temporada 2009. Més del 80% de l’allotjament que ofereix seran hotels de quatre i cinc estrelles.

Per a aquest turoperador rus, Espanya “és especialment atractiva ja que es tracta d’un mercat que té encara molt camí per seguir creixent” i els russos són un perfil de turista “amb més recursos econòmics que la mitjana d’altres països europeus emissors”.

La directora general de Natalie Tours, Natalia Vorobieva, ha volgut ressenyar els canvis que s’estan implementant en la tramitació de visats per visitar Espanya. Per a Vorobieva, facilitant la burocràcia del turista rus en la tramitació “augmenta l’atractiu de la destinació espanyola”. Les autoritats estan treballant per a aconseguir visats que siguin de múltiple entrada i de llarga durada. El director de l’oficina espanyola de turisme de Moscou, Luis Bobes, ha comentat durant el congrés anual de Natalie Tours que s’ha celebrat a Tenerife, que el turoperador s’ha implicat en l’expedició de visats mitjançant la contractació directa de personal que permet agilitzar el tràmit en la temporada alta.

Per la seva banda, el director general de NT Incoming, Joan Pascual, soci estratègic en exclusiva de Natalie Tours a Espanya, ha aprofitat el congrés per presentar les seves principals destinacions turístics a Espanya: Costa Daurada, Costa Brava, Costa del Sol, Illes Balears i Costa Blanca. /Ag. EP

Back to top button