Mercats

Catalunya inicia amb la Diada la promoció turística en el mercat francès

Turisme de Catalunya inaugurarà la campanya de promoció turística en el mercat francès amb la celebració de la Diada de Sant Jordi el 23 d’abril en Toulouse, on tindrà lloc un programa d’actes especial per a aquesta festa.

Aquesta celebració servirà com inici de la campanya que la Generalitat té previst fer fins al 31 de maig en la regió francesa de Midi Pyrénées, ja que França és el principal mercat emissor de turistes cap a Catalunya -amb 4,2 milions de visitants anuals- i objectiu prioritari del Govern per a aquest any, marcat per la crisi econòmica que preveu reduir l’arribada de visitants estrangers a la comunitat.

Així, dijous 23 d’abril Toulouse acull una mostra d’activitats catalanes: una exhibició castellera de la Colla Vella dels Xiquets de Valls (Tarragona), mostres de Catalunya en Miniatura i el tradicional repartiment de roses i llibres de Sant Jordi.

El conseller de Turisme, Josep Huguet, va explicar que en aquest primer semestre de 2009 “Turisme de Catalunya centrarà les seves accions de promoció en el mercat del Sud de França, en el que serà l’Any de Catalunya al Sud de França”. Huguet va comentar que les accions promocionals s’estendran fins el 2011.

Els productes que tindran prioritat promocional al mercat francès seran: el turisme cultural, gastronòmic, científic i industrial, i actiu i de natura. En aquest sentit, el 28 d’abril es durà a terme, a Toulouse, un workshop sobre turisme actiu, que permetrà als empresaris catalans vendre el seu producte als operadors turístics francesos. / Ag. EP – Comunicatur

Back to top button