superior

Lloret de Mar

Lloret treballa per accedir al Pla de Reconversió de Destinacions Turístiques

L’Ajuntament de Lloret treballar per impulsar la inclusió de Lloret de Mar, la Costa Brava Sud i Catalunya dins un pla de requalificació de destinacions turístiques madures del govern estatal.

Responsables polítics de Lloret de Mar i la seva entitat de promoció turística, Lloret Turisme, han realitzat a FITUR la primera presa de contacte amb el Hble. Conseller, Francesc Xavier Mena i la directora general de turisme, Marian Muro, per demanar una reunió i començar a treballar conjuntament el dossier que vol presentar Lloret de Mar per aconseguir accedir al Pla de Reconversió de Destinacions Turístiques.

Els Plans de Reconversió de Destinacions Turístiques són projectes de requalificació de destinacions per la reconversió i modernització integral de destinacions madures amb projecció internacional i potencial d’efecte demostració liderats pel Govern Estatal. Els plans estan impulsats, desenvolupats i cofinançats per totes les administracions competents junt amb la participació del sector privat amb l’objectiu de consolidar un model turístic de futur sostenible. Els 3 primers projectes d’aquest programa són Platja de Palma a Balears, Costa del Sol Occidental a Andalusia ,i St. Bartolomé de Tirajana a les Canaries.

La consecució d’un Pla de Reconversió de Destinacions Turístiques Madures és un dels objectius del Pla Estratègic del Turisme de Lloret 2010-14 que pretén consolidar i accelerar el procés de transformació en el que està immers Lloret de Mar. / Informació emesa per Lloret Turisme

Back to top button