superior

Lloret de Mar

Lloret de Mar, seu d’unes olimpíades sèniors

Lloret de Mar serà la seu el proper octubre del Senior Sport Meeting, unes olimpíades internacionals dirigides a majors de 50 anys. Aquesta cita espera reunir en la seva primera edició uns 1.000 sèniors de tota Europa.

Segons l’acord signat per Xavier Crespo, alcalde de Lloret de Mar, i Sergi Gros, conseller delegat de Senior Events S.L, empresa organitzadora de l’esdeveniment, Lloret acollirà les cinc primeres edicions del Senior Sport Meeting.

Valero Rivera, entrenador de la selecció nacional d’handbol i president del Comitè Organitzador, ha destacat que “tenir Lloret de Mar com a seu ja significa un èxit assegurat, tant per l’aposta decidida de l’Ajuntament de Lloret de Mar, encapçalada pel seu alcalde, Xavier Crespo, per potenciar el turisme esportiu; com per les seves excel•lents infraestructures esportives i d’allotjament.”

Del 10 al 14 d’octubre, Lloret de Mar acollirà el Senior Sport Meeting, unes olimpíades destinades a majors de 50 anys procedents de Catalunya i d’altres parts d’Europa. Es tracta de la primera edició d’aquest campionat poliesportiu en el qual els sèniors participaran de forma individual, de manera competitiva o participativa.

Els participants podran competir en les següents modalitats esportives: natació, tennis, pàdel, pitch & putt, golf, ciclisme, gimnàstica, ball, domino, bridge, bitlles, atletisme, tenis taula, petanca, escacs i futbol.

Aquests Jocs compten amb la presidència honorífica de Jordi Pujol, i amb el suport institucional i empresarial del Consejo Superior de Deportes, la Generalitat de Catalunya, la Direcció General d’Esports i TV3./Informació emesa per Lloret Turisme

Back to top button