Formació

Les universitats Pompeu Fabra i de les Illes Balears s’uneixen per oferir un màster en anglès en Planificació Turística de les empreses i destinacions

En un moment de canvis en el sector i de cerca de nous models, segments i productes turístics, la Universitat Pompeu Fabra —a través de Tecnocampus Mataró-Maresme— i la de les Illes Balears han unit esforços per posar en marxa el Màster Universitari en Direcció i Planificació del Turisme. Aquesta nova titulació oficial pretén donar als inscrits una formació avançada en l’àmbit turístic, sobretot en la formació en gestió d’empreses turístiques i la planificació de les destinacions, amb una especial atenció al turisme nàutic i de creuers. Té un any de durada i permet als estudiants fer-lo indistintament en les dues universitats.

El màster, que s’impartirà de manera presencial i completament en anglès, té una orientació principalment professional. L’objectiu principal és la formació de professionals per ocupar càrrecs intermedis i superiors en les àrees de planificació i gestió turística tant en organismes públics com en associacions público-privades, organitzacions internacionals o empreses.

Articles relacionats

Back to top button