superior

Destinacions

La petjada turística de ‘Joc de Trons’ a Espanya

La temporada 7 de ‘Joc de Trons’ s’ha estrenat aquest mes de juliol convertint-se novament en tot un fenomen a nivell mundial. La sèrie, una de les més aclamades de la història, ha tingut també un gran impacte turístic en les destinacions que han acollit el seu rodatge.

Diversos capítols de ‘Joc de Trons’ han escollit escenaris espanyols per a l’ambientació de la trama des de la cinquena temporada. Les localitzacions han aprofitat la seva notorietat per treure rèdit atraient turistes seguidors de la sèrie. Girona, Sevilla i Osuna ja saben què és ser escenari de ‘Joc de Trons’. En aquesta setena temporada, Euskadi, Extremadura i Andalusia acullen part dels nous escenaris de la trama.

Les destinacions turístiques, conscients dels beneficis que els aporta aparèixer, s’han ofert per costejar part de la producció. La retorn en augment significatiu de turistes és evident.

En convertir en un fenomen de masses esdevé impacte econòmic pràcticament tot allò que toca. La magnitud de ‘Joc de Trons’ es constata amb els 5 milions d’euros que costa cada capítol d’aquesta sèrie de la cadena HBO. Nous càlculs per a la setena temporada augmenten a 9 milions d’euros el preu per cada capítol en rodar en més localitzacions exteriors i augmentar la durada dels capítols.

Articles relacionats

Back to top button